TSJECHIË: VAKANTIEHUIS JÍVKA a.d. voet van 't Reuzengebergte. *De Tuin is Omheind.   3 fijne Slaapkamers en  11 Bedden waarvan   8 éénpersoons Bedden  +3 Kinderledikantjes.  2 Toiletten.  2 Wastafels.  *Douche.   *Honden welkom.  *KinderSpeeltoestellen.    *Wasmachine.  *Haard.  *NL-SAT-TV. * DVD-speler+Films    
 


BOVENSTAANDE FOTO'S KUNT U AANKLIKKEN.  In Jivka is "voor elk wat wils". Speeltoestellen voor de kleintjes, wandelen en fietsen en de omgeving verkennen voor de groteren. Verdere tekst onder de foto's !
FIETS huren?
Station van Trutnov heeft huurfietsen, die je zelfs mee mag nemen op buitenlandse treinreizen.
In Hradec Králové vseprokolo.cz/pujcovna-kol 
mountainbike sportem.info/cestovani/pronajem-jizdnich-kol.
Česká Skalice Půjčovna kolamikes.cz.
Pec pod Sněžkou kan je zelfs online boeken sportpec.cz/en/pujcovna.
Jaroměř activesport.cz/page.php?p=pujcovna.
Of vragen bij hotel in Trutnov hoteldavidek.cz/en/sport/rental-of-mountain-bikes

Klik aan voor Kleine Kinderen, voorzieningen
Klik aan voor
activiteiten 1 en activiteiten 2

Het Reuzengebergte strekt zich uit van Noord- tot in Oost Bohemen. Het is vanaf Arnhem op ongeveer 880 km en via de Autobahnen snel bereikbaar. Het is een heerlijk gebied om activiteiten te ondernemen.
Ruim voorhanden zijn de mogelijkheden: wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, paardrijden, tennis, minigolf, golf, kabelbaan, rodelbaan, ski, langlaufen, kastelen, kloosters, kerken, restaurants, café's, shoppen, markten, dorpjes en steden verkennen, musea etc.

In de zomer en winter is het een populaire vakantiebestemming, waar het leven nog goedkoop is. De Tsjechen zelf vinden uit eten gaan goedkoop en dat zegt wel wat.

Wat betreft het gebied: Bergen, heuvels, bossen, beekjes, rivieren, rotsen.
De Snezka is de hoogste berg, met haar 1602 meter. In het Reuzengebergte zijn vele mogelijkheden voor elke vakantieganger. Er zijn prachtige oude steden en dorpen.

Het Reuzengebergte is uitstekend op toerisme ingesteld, maar de grote drukte die u in vele andere landen ziet, komt u hier gelukkig niet tegen. Er is hier nog voldoende echte ruimte en frisse lucht. Met Duits en Engels kunt u zich bij de lokale bevolking meestal heel goed verstaanbaar maken. En anders hebt u uw handen en voeten nog....

Onderstaand aanklikbare hoofdstukken
Home-pagina
Jivka Recensies en Eigenaar
Prijslijst en Bezettingskalender
Formulieren Boeking en Contact
Uw Hond mag mee
Kinderen, Families, Senioren
Activiteiten 1
Activiteiten 2
Klimaat, Reis-info, Elek. auto, Internet
Huurvoorwaarden en Huisregels


 
E-mailen
Bellen
Map
Info