VAKANTIEHUIS JIVKA in het REUZENGEBERGTE, TSJECHIË

Capaciteit: 11 personen. Slaapkamers: 3. Toiletten: 2KLIK OP DE PIJL OM DE VIDEO TE STARTEN. De video is gemaakt vanaf het midden van onze 1700 m2 grote speelveld. (áán huis is een deel geheel omheind en van 3 toegangspoorten voorzien). U ziet ons huis, de omgeving en buurhuizen.

ROUTE NAAR JIVKA:  https://goo.gl/maps/E8AhbUDvcLQ2

GOOGLE-MAPS geeft een OVERZICHTSKAART WAAROP U KUNT IN / UIT ZOOMEN met de + en de - knop. KLIK AAN: vakantiehuis Jivka en u ziet de ligging. Zorg dat u het "pijltje" steeds in het midden van het beeld houdt.  Als u aanklikt op "earth" dan verdwijnt de kaart en komt er een beeld van de ligging in het groen: foto's van bovenaf. U ziet als u dan inzoomt, huis JIVKA liggen in haar directe omgeving van veel groen (heuvels en bos). Weg 301 naar (huis) Jivka is een keurig geasfalteerde, doorlopende weg"Drevic" = het ondiepe beekje dat langs ons landgoed stroomt.

 ONS DORP JIVKA VERNEROVICE

Vakantiehuis Jívka: Ligging dorp Jivka

U dacht dat Tsjechië ver weg ligt? Vergelijk het maar eens met de veel grotere afstand als u vanuit Nederland naar bv Spanje, Italië, Kroatië, Hongarije of zuid-Frankrijk gaat. Nederland Tsjechië is veel minder kilometers.Voorbeeld: Hengelo - JIVKA Vernerovice 837 km.

 

00736