VAKANTIEHUIS JÍVKA bij de beek Dřevíč,  in Jívka,  aan de voet van het Reuzengebergte, Tsjech.  Slaapkamers: 3Bedden: 8  (+ 3 Kinderledikantjes).  Honden welkom. Omheinde Tuin. Toiletten 2. Wastafels 2. DoucheWasmachine. Haard. SAT-TV.  Speeltoestellen
 

SKIPISTES SPINDLERUV MLYN

HOOGTE 702 - 1233 METER
BLAUW 30% , 20 km. ROOD 55% 24km.  ZWART 15%
SKILIFTEN: 16
FUNPARKEN: 3.

Het skigebied Špindlerův Mlýn in de regio Krkonoše op 140 km ten noorden van Praag.

Het skiresort is het meest populaire en grootste van Tsjechië. 

Elk jaar wordt hier  de World Cup Alpine Ski hier georganiseerd, in Svaty Petr.

Spindleruv Mlyn ligt op 702 m, de skipistes lopen omhoog tot op 1235 meter. Goed voor een verticaal verval van 533 m.

Het skiseizoen van Špindlerův Mlýn's loopt van december tot april.

Het skigebied  beschikt over 25 km aan pistes, waarvan 12 km kustmatig besneeuwd kan worden. Sneeuwzeker dus.

In Špindlerův Mlýn zijn er 16 skiliften (5 kabelbanen en 11 sleepiften).

Ook langlaufers zullen zich hier prima vermaken vanuit Spindler Mlyn.

SPINDLERUV MLYN, 68 km, 80 Min.
De skigebieden, op alle niveaus, zijn zeer goed geprepareerd en hebben een totale lengte van 25 km. 14 stoeltjesliften en sleepliften met een transportcapaciteit van 17.500 personen per uur staan tot uw beschikking. Met één skipas kunt u gebruik maken van meer dan 25 km met sneeuw bedekte hellingen verdeeld over drie verschillende skigebieden ( Horni Misecky, Medvedin, Svaty Petr ).
Op de hellingen van Svaty Petr worden FIS parametruns en skiwedstrijden gehouden op wereldniveau. Het Freestyle Snowpark van Svaty Petr is een must voor alle snowboard liefhebbers.

Om alle bovenstaande redenen noemt men Spindleruv Mlyn terecht “de parel van het Reuzengebergte” of ook wel “Val d’Isere” van Midden-Europa. 

Spindleruv Mlyn is een geschikte plaats voor hiking-cycling en vele andere sportieve activiteiten in de zomermaanden. U kunt kiezen uit vele extreme sporten zoals paragliding, rotsklimmen, quad tourtochten enzovoort. Vergeet niet te bobslee uit te proberen, evenals de tennis- squash- en bowlingbanen. Het prachtig zwembad met glijbaan is ook een aanrader.

Wij hebben complete programma’s voor u klaarliggen, voor elke leeftijd en voor het hele gezin. Zelfs aan ouderen heeft Spindleruv Mlyn veel te bieden.

Het gehele gebied ligt in het nationale park  “ Reuzengebergte”. (KRNAP) Dit park kent vele wandelwegen die lopen door prachtige en ongerepte natuur.

Dit alles is binnen uw bereik voor een aardig prijsje. U zult versteld staan dat u vanaf € 7 per persoon kunt overnachten. Wij bieden u ook de mogelijkheid te beschikken over een extra lux appartement of  hotel met  uitgebreide service. 
Alle gasten kunnen verzekerd zijn van een verblijf met een eerste klas keuken.

Wij zijn ervan overtuigd dat u op deze website voldoende informatie heeft gevonden. Uw droom wordt werkelijkheid. Een vakantie in Spindleruv Mlyn, liggende in het Reuzengebergte, hoeft u maar te boeken.

Wij verheugen ons op uw bezoek in de wintersporthoofdstad Spindleruv Mlyn.

NAAR WINTERSPORT HOME-PAGINA

HOME 

E-mailen
Bellen
Map
Info