VAKANTIEHUIS JIVKA  bij de beek " Dřevíč " , in Jívka , REUZENGEBERGTE, TSJECH

 PERSONEN: max 11.  HONDEN gratis.  OMHEINDE TUIN.  SLAAPKAMERS: 3.  TOILETTEN 2.  DOUCHE.  WASTAFELS 2.     WASMACHINE.  HAARD.  SAT-TV.   SPEELTOESTELLEN.   Wandelroutes.  Meertje.  Bergen.  Heuvels.  Weiden.  Rotsen.  Rivieren.  Beekjes. Skipistes. 10.3.2022 : GEZIEN DE POSITIEVE ONTWIKKELINGEN M.B.T. COVID-19 VERVALLEN DE GARANTIES DIE WIJ TOT 10.3. HANTEERDEN.
Mocht Covid-19 in ernstige mate wéér toeslaan en als u door overheidsmaatregelen onverhoopt niet naar Jivka mág komen, dan overwegen we natuurlijk de weder-invoering van onze oude garantieregeling.  

(Laatste update 10 april 2022, op dit moment nog steeds geldig.)


Grensbeleid inreizen Tsjechië:
Er zijn geheel geen inreisvereisten meer voor Tsjechië i.v.m. corona!
(Ongeacht waar men vandaan komt.)
Als u met de auto reist, let u nog op de volgende zaken:
- In Duitsland en/of Oostenrijk misschien nog mondkapjes (FFP2) nodig bij het tanken of overnachten.
- In Tsjechie is een digitaal tol-vignet verplicht op de snelwegen. Zie ook onder Reisinformatie.

Mocht u in Tsjechië tóch positief op Corona testen
Quarantaine en isolatie in Tsjechië, positieve testuitslag:
Indien men in Tsjechië in isolatie moet na een positieve test, dan betekent dit een isolement van minimaal 7 dagen in het eigen (huur)huis of andere aangewezen verblijfplaats. Men mag na 7 dagen uit isolatie als men 2 dagen klachtenvrij is.
Preventieve quarantaine als risico-contact bijvoorbeeld van een positief getest persoon wordt in Tsjechie niet meer opgelegd.

Boeker dhr. v.Tr die wil "omboeken" :

Indien de “kale huur” van de nieuwe periode hoger is dan het bedrag dat u betaalde cq. het bedrag dat op de voucher staat , dan betaalt u het verschil bij. Bijvoorbeeld als u dan een duurdere periode kiest dan uw huidige of als er een prijsverhoging heeft plaatsgevonden. Indien de “kale huur” van de nieuwe periode lager is dan het bedrag dat u betaalde cq. van de voucher, leidt dit niet tot terugbetaling van het verschil. Natuurlijk voldoet u in alle gevallen eveneens de dan geldende “bijkomende kosten”.

0277
E-mailen
Bellen
Map
Info